Om mig

Jer er autodidakt keramiker. Jeg har beskæftiget mig med ler i mere end 25 år, og jeg har efterhånden fået opbygget og indrettet et velfungerende lille værksted.


Jeg laver lertøj, stentøj samt raku brændte emner.


For tiden laver jeg en del tallerkener og krus, billeder kommer så snart jeg har noget klar.Min anden store hobby er astrologi. I den forbindelse nyder jeg at lave børnehoroskoper, som eventuelt kan bestilles sammen med et leraftryk af baby hånd/fod. 

Et horoskop eksempel:

Hvad er et horoskop?


Horoskopet er et billede af himmellegemerne, som de var placeret på det tidspunkt man blev født. For at lave et horoskop skal jeg bruge dit barns fødselsdato, fødselstidspunkt og i hvilken by/land, barnet er født.


Horoskopet består af dyrekredsen, som bliver dannet af de tolv stjernetegn. De 10 planeter tegnes ind i dyrekredsen dér, hvor de stod på hi,mlen, på det tidspunkt barnet er født. Desuden tegnes ascendanten, som ved tydning beskriver,hvordan andre mennesker ser/opfatter den enkelte.


I børnehoroskopet fors'øger jeg at beskrive lidt om hvilke karakteristika barnet er født med, og lidt om barnets ressourcder. Det kan være en god vejledning for forældrene gennem barnets opvækst.

Keramiker og Astrolog, Sussie Perto, Maskedal 3, 8660 Skanderborg. Mobiltlf.: 60741444. E-mail: sussie@perto.dk

Copyright @ All Rights Reserved.